قالیباف: برنامه هفتم توسعه به سمت میدان داری مردم سوق پیدا خواهد کرد-راهبرد معاصر
وزیر کشور: پرونده انتصاب استانداران هفته آینده بسته می‌شو‌د پزشکیان: حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست سرلشکر سلامی: مردم ایران مطمئن باشند که انتقام خود را از اسرائیل خواهیم گرفت پزشکیان: مهم‌ترین مولفه توسعه پایدار در کشور افزایش سطح سلامت مردم است اسماعیل شوشتری، وزیر اسبق دادگستری درگذشت واکنش شریعتمداری به انتشار شعری به نام رهبری: غفلت کردیم وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم پزشکیان: با هیچ کشوری خصومت نداریم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت جزئیات جدید از دانشجوی زن دانشگاه آزاد که برهنه شده بود | گزارش رئیس دانشگاه؛ با پدرش در تماس هستم + فیلم انتقاد شدید پزشکیان از ژست حقوق بشری آمریکا/ شرم بر شما! انتصاب دستیار ویژه رئیس جمهور و رئیس شورای امور اقوام، ادیان و مذاهب پیشنهادات کمیسیون آموزش برای اصلاح تاثیر قطعی معدل در کنکور رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری زاهدان بازدید کرد برنامه فضایی سپاه تا ۴ سال آینده + توضیحات فرمانده فضایی هوافضای سپاه

قالیباف: برنامه هفتم توسعه به سمت میدان داری مردم سوق پیدا خواهد کرد

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث حلقه‌های میانی تحت عنوان یک ماده مفصل در برنامه هفتم توسعه مورد توجه قرار گرفته، افزود: در همه برنامه ها و حوزه ها از جمله پنج حوزه استراتژیک فرهنگ، اقتصاد، سیاسی، محیط زیست و حتی حوزه امنیت باید مردم میدان دار باشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۴۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف یکشنبه شب در«دهمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی ترویج اخلاق حرفه ای و مسئولیت پذیری اجتماعی» در محل سالن بین المللی اجلاس سران گفت: امروز در مجلس شورای اسلامی همه تلاش ما این است که همه موضوعات را به سمتی سوق دهیم که در واقع مردم در حوزه های مختلف محور همه کارها میدان دار کشور باشند.

وی افزود: همانطور که این مردم بودند که در هشت سال دفاع مقدس در خط مقدم و پشت جبهه ها جنگ را اداره کردند و در واقع مسوولیت اجتماعی یعنی به میدان آمدن و میدان را باز کردن برای همه مردم است.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در پنج عرصه استراتژی های بخشی، مبنا و مسوولیت اجتماعی باید برعهده مردم باشد افزود: درصورت تحقق این کار یعنی میدان باز کردن برای مردم، ما ایران و جامعه قوی را شاهد خواهیم بود و قدرت نظام مقدس جمهوری اسلامی درحال حاضر به موشک های ما نیست، ما به موشک های خود افتخار می کنیم و درود می فرستیم بر شهدا و جوانان عزیزی که امروز چنین افتخاری را برای ما رقم زده اند که در 1250 کیلومتر به دور از سرزمین خودمان لانه داعشی های ادلب را با نقطه زنی هدف قرار می دهیم و نقطه روی نقطه آنها را میخکوب می کنیم.

وی ادامه داد: هنگامی آمریکا و رژیم صهیونیستی این قدرت را مشاهده می کنند متوجه می شوند که در حقیقت این قدرت بازدارندگی ایران از کجاست و ما به این قدرت افتخار می کنیم، اما ما تربیت شده اهل بیت(س) و قرآن هستیم و حضرت امام (ره) و امروز مقام معظم رهبری قدرت اصلی خود را در مردم می دانند زیرا باید در دل مردم باشیم و با یک انسجام اجتماعی و مدیریت جمعی موضوعات را پیش ببرییم.

قالیباف گفت: دین و تجربه بشری هم به ما آموخته است که مسوولیت و مسوولیت پذیری شرط انسانیت است و من تصور می کنم در اصل این موضوع همه با هرسلیقه ای و هرنگاهی اتفاق نظر دارند.

وی افزود: اما واقعا از خود باید این سوال را طرح کنیم که چرا در عرصه مهم مسوولیت پذیری نتوانسته ایم بصورت باید و شاید گام برداریم که بنده فکر می کنم برگزاری چنین رویدادها و نشست هایی بسیار به ما کمک خواهد کرد.

قالیباف با اشاره به تجربیات خود در هشت سال دفاع مقدس و نقش حلقه های میانی در مدیریت هرچه بهینه این حماسه غرورآفرین بیان کرد: در واقع آن چیزی که باعث ایجاد گفتمان، سازماندهی، شکل گیری وحدت و بدنبال آن موفقیت های بزرگ شد، همین حلقه های میانی بود که شاید آن زمان این مسئله را به شکل مناسب درک نمی کردیم، اما حضرت آقا که این مسئله را بیان کردند متوجه شدیم که حلقه های میانی چه نقشی می تواند در پیشرفت کشور داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه حلقه های میانی در واقع یک پل مستحکم و ارتباط قوی بین حکمرانی در بخش های مختلف و از طرفی مردم است، افزود: این حلقه های میانی هستند که این ارتباط را به شکل محکم ایجاد کرده و ظرفیت های عظیم مردمی را آزاد می کند.

قالیباف یکی از حلقه های میانی جدی که می تواند به شکل بی نظیری در حوزه مسوولیت های اجتماعی عمل کند را همکاری بین حوزه و دانشگاه دانست و گفت: این هم از نظر علمی و هم دینی و مسئله محوری می تواند موثر باشد، به طوریکه این دو بخش می توانند به شکل صحیح مسائل و مشکلات جامعه را تشخیص داده و در راستای رفع مسئله چاره اندیشی کنند.

وی با تاکید بر وحدت هرچه بیشتر بین حوزه و دانشگاه و اینکه تلاش های بسیار خوبی هم در طول این سالها در این زمینه شده است، افزود: به نظر من جایی که می تواند وحدت به این دو بخش را عمق بخشد و بصورت عینی متبلور شود همانا شناسایی و اولویت بندی مسائل جامعه و برعهده گرفتن حل مسئله است و این تنها راه نجات ما است و نباید مردم را از این عرصه بیرون ببرییم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار